Twin Residence- Apartamente noi- Brancoveanu- Berceni- Comision 0%


Print Friendly, PDF & Email

TWIN RESIDENCE

Te afli in cautarea unei case?
Avem pentru tine un nou proiect imobiliar Twin Residence, in zona de sud a capitalei, la intalnirea dintre Bulevardul Constantin Brancoveanu si Strada Turnu Magurele, in imediata vecinatate de mari centre comerciale: Carrefour, Selgros, Hornbach, scoli, gradinite, liceu. Acesta dispune de un numar de 94 de unitati locative diverse, formate din garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, excelent compartimentate si atent finisate, insotite de balcoane spatioase. Pentru fiecare apartament se ofera un loc de parcare in proprietate, inclus in pretul apartamentului. Imobilul are un regim de inaltime D+P+4E, este construit pe cadre și grinzi din beton armat, iar închiderile pereţilor precum și compartimentarea interioară a apartamentelor se execută cu cărămidă Porotherm de cea mai bună calitate peste care se montează întreg sistemul termoizolant din polistiren de 10 cm și tencuiala decorativă.
Utilităţile la care sunt branșate aceste proiecte provin de la: Apa Nova București, Distrigaz și Enel, iar apartamentele sunt contorizate individual pentru o cât mai bună eficienţă a costurilor generale pentru fiecare unitate în parte.
Preţurile practicate în cadrul acestui proiect sunt foarte decente, nu depășesc 900 EUR/mp util cu tva 5 % inclus, ceea ce face oferta Twin Residence una foarte interesantă și în același timp extrem de profitabilă pentru cei care se află în cautarea unei locuinţe noi.

– termen finalizare construcţie August 2015
– termen finalizare acte Iulie 2015
– cadre și grinzi de beton
– pereţi din cărămidă Porotherm
– izolaţie exterioară polistiren 10 cm
– contorizare individuală
-centrala proprie – Immergas si calorifere
-tamplarie pvc cu geam termopan 5 camere Rehau
-gresie, faianta si parchet- import Spania
-blocul va fi dotat cu lift
-parcare inclusa in pret
-finisaje la alegere
Utilităti:
– Apanova
– Canalizare
– DistriGaz
– Enel

 

Date de contact
Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic și imediat consilierii noștri de vânzări vor prelua cererea dumneavoastră cu prioritate, sau puteţi merge direct la biroul pe care Alfamar Grup Imobiliare vi-l pune la dispoziţie, unde veţi fi întâmpinaţi de consilierii noștri mereu amabili și prietenoși, dispuși să vă ofere imediat informaţii exacte despre produsele și promoţiile noastre.
In cadrul acestor birouri de vânzări puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidenţiale alese de dumneavoastră, precum și a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu mașinile companiei.
Află chiar acum mai multe detalii legate de ansamblul Twin Residence la telefon 0766.091.342– Stefan Lisandru – Manager de proiect.