Star Residence- Apartamente noi- 13 Septembrie- Comision 0% VANDUT


Print Friendly, PDF & Email

STAR RESIDENCE

Complexul rezidential “Star Residence” este localizat in zona Sebastian, in vecinatatea centrelor comerciale Kaufland si Vulcan Value Centre, Parcul Sebastian, Prosper Plazza, Liberty Mall, scoli, licee, gradinite precum si o multitudine de mijloace de transport in comun.Aici, dezvoltatorul imobiliar a resusit sa se faca evidentiat prin finisajele de lux ale complexului, atat la interior cat si la exterior.
Imobilul are un regim de inaltime S + P + 9E si ofera apartamente si garsoniere complet finisate si bransate la toate utilitatile. Este construit pe cadre și grinzi din beton armat, iar închiderile pereţilor precum și compartimentarea interioară a apartamentelor se execută cu cărămidă Porotherm de cea mai bună calitate peste care se montează întreg sistemul termoizolant din polistiren de 10 cm și tencuiala decorativă.
Proiectul imobiliar Star Residence dispune de o gamă variată de compartimentări interioare și spaţii locative diverse, care vor mulţumi chiar și cele mai exigente pretenţii în materie de spaţiu locativ, apartamente spaţioase și foarte bine compartimentate, în care confortul și buna funcţionalitate sunt cele mai importante cerinţe, exigenţa și atenţia oferită finisajelor interioare dar și grija cu care sunt puse în practică, precum și atenţia oferită amenajării spaţiilor exterioare ale ansamblului.
Dacă vrei să te convingi singur de calităţile şi de splendoarea prestigiosului proiect, fă o plimbare până la noi. Calitatea face diferenţa!
Caracteristici complex | design, funcţionalitate și durabilitate:
• structură de beton armat si diafragme, rezistenţă la cutremure de peste 8 grade pe scara Richter
• 2 lifturi( lift mare pt mobila si lift de persoane)
• usa de intrare metalica antiefractie
• tamplarie PVC cu 5 camere
• placaje ceramice
• faianta, gresie si parchet import Italia, Spania si Polonia
• instalatia electrica din cupru masiv si instalatia sanitara si termica din polipropilena
• centrală termică de apartament
• interfon, internet fibra optica
STAR RESIDENCE dispune de toate utilităţile inclusiv de canal și apă curentă și își propune să satisfacă cele mai exigente cerinţe legate de siguranţă, calitate, raportul preţ/calitate, garanţie în utilizare și nu în ultimul rând- confort.
Vizitaţi-ne și veţi înţelege imediat că trebuie să fiţi un locatar al acestui imobil deosebit, oferind familiei dumneavoastră siguranţa, confortul și stabilitatea atât de mult râvnite.
Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic și imediat consilierii noștri de vânzări vor prelua cerea dumneavoastră cu prioritate, sau puteţi merge direct la biroul pus la dispoziţie de Alfamar Grup Imobiliare, unde veţi fi intampinaţi de consilieri mereu amabili și prietenosi dispuși sa va ofere imediat informaţii exacte despre produsele și promoţiile noastre.
In cadrul acestor birouri de vânzări puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dumneavoastră, precum și a altor oferte imobiliare, având transportul asigurat cu mașinile companiei.
Află chiar acum mai multe detalii sau câte apartamente mai sunt disponibile în Star Residence la telefon: 0766.091.336 Marius Badea- Manager de proiect.

[table “11” not found /]