Select 2 Residence- Apartamente noi- Bragadiru- Rostar- Comision 0%


Print Friendly, PDF & Email

SELECT 2 RESIDENCE

Select 2 Residence Bragadiru demareaza constructia celui de-al doilea si celui de-al treilea bloc ce fac parte dintr-un proiect imobiliar dezvoltat in zona Bragadiru, cu un numar impresionant de unitati locative, peste 120 de apartamente, spatii de birouri, magazine si centre comerciale, scoli, gradinite, a caror constructie a inceput deja in imediata apropiere a statei de autobuz, cu acces imediat din Sos. Alexandriei.
Investitia include constructia a 4 blocuri de apartamente noi cu 2 si cu 3 camere, cu un regim de inaltime P+4+M a caror compartimentare interioara ingenioasa si echilibrata va multumi intru totul cumparatorul la final prin varietatea locativa, spatiile generoase ale apartamentelor cu bucatarii ample si balcoanele mari gen terasa au fost criterii obligatorii care au stat la baza acestui proiect.
Ansamblul dispune de o pozitionare excelenta, cu acces rapid (5 min) la transportul in comun, drumuri asfaltate si infrastructura completa.
Utilităţile la care sunt branșate aceste imobile provin de la: Apa Nova București, Distrigaz și Enel, iar apartamentele sunt contorizate individual pentru o cât mai bună eficienţă a costurilor generale pentru fiecare unitate în parte.
Arhitectura moderna, practica si utila, curte interioara spatioasa pentru apartamentele de la nivelul inferior, o foarte buna functionalitate a intregului ansamblu, atentia oferita in amenajarea spatiilor exterioare, alei si trotuare bine definite, parcari delimitate, locuri de joaca pentru copii amenajate excelent, spatii verzi si locuri speciale pentru relaxare, accesul restrictionat permis numai rezidentilor, paza obiectivului asigurata non stop, sunt numai cateva din motivele care trebuie sa va atraga atentia daca va aflati in cautarea unei locuinte spatioase, excelent compartimentate, atent finisata, oferita spre vanzare la un pret decent in noul Select 2 Residence Bragadiru.
Apartamentele din Select Residence Bragadiru se vand complet finisate, bransate la toate utilitatile orasului, contorizate separat, si dispun de: centrala proprie si calorifere, usi interior, tamplarie pvc cu geam termopan, gresie, faianta si parchet import, obiecte sanitare in baie, cumparatorii avand posibilitatea personalizarii interioare a apartamentului achizitionat dupa propiul gust avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare, daca rezervarea apartamentului se face din timp. Toate apartamentele vor fi prevazute cu terase generoase cu suprafete cuprinse intre 15mp si 25mp.
Caracteristici complex | design, funcţionalitate și durabilitate:
• structură de beton armat, rezistenţă la cutremure de peste 8 grade pe scara Richter
• faţada placată cu polistiren de 10cm
• Complexul are certificat de performanţă energetică clasa A
• tâmplărie exterioară din PVC
• holuri generoase de acces pe fiecare scară
• lift Schindler
• uși exterioare metalice
• usi interioare din lemn celular furniruit
• obiecte sanitare
• gresie,faianţă
• centrală termică de apartament
• contoare individuale pentru curent, apa si gaze
Preturi apartamente:
Garsoniera – 36mp+ terasa 5mp – 25.000 euro

Apartament 2 camere – 40mp+terasa 10mp – 27.500 euro
Apartament 2 camere – 42mp+terasa 10mp – 28.500 euro
Apartament 2 camere – 59mp+terasa 10mp – 36.500 euro

Apartament 3 camere – 90mp+terasa 10mp – 45.000 euro
Apartament 3 camere – 80mp+terasa 10mp – 38.900 euro

Select 2 Residence Bragadiru face parte din categoria selecta a ansamblurilor rezidentiale concepute si gandite sa ofere nu numai o simpla locuinta cumparatorului, ci un apartament deosebit, intr-un ansamblu in care confortul, intimitatea si siguranta sunt cerinte absolute iar daca la toate astea adaugam si experienta proiectelor precedente suntem siguri ca noul Select Residence Bragadiru va fi un proiect imobiliar de succes.
Date de contact
Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic și imediat consilierii noștri de vânzări vor prelua cererea dumneavoastră cu prioritate, sau puteţi merge direct la biroul pe care Alfamar Grup Imobiliare vi-l pune la dispoziţie, unde veţi fi întâmpinaţi de consilierii noștri mereu amabili și prietenoși, dispuși să vă ofere imediat informaţii exacte despre produsele și promoţiile noastre.
In cadrul acestor birouri de vânzări puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidenţiale alese de dumneavoastră, precum și a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu mașinile companiei.

Află chiar acum mai multe detalii legate de ansamblul Select 2 Residence Bragadiru la telefon 0766.091.335 – Janina Pește – Manager de proiect.