Sam Residence- Apartamente noi- 13 Septembrie- Drumul Sarii


Print Friendly, PDF & Email

SAM RESIDENCE

Ansamblul rezidenţial Sam Residence se diferentiaza prin arhitectura placuta, stilul minimalist, calitatea excelenta a finisajelor atat in exterior cat si in interior, materialele de o calitate superioara, solutiile termice si antiseismice inovatoare si alte detalii pe care va invitam sa le descoperiti. Vă invităm la o vizionare, ocazie cu care vă puteţi convinge că Sam Residence este cea mai bună alegere pe care o puteţi face atunci când doriţi să achizitionaţi o garsonieră sau un apartament nou de vânzare.
Zona in care este amplasat cofera compromisul perfect intre aproape de strada si linistea pe care ti-o poate oferi numai un asfel de proiect imobiliar, ce si-a propus sa aiba ca principale atuuri , proiectarea si executia in construire ireprosabile fiind proiectate si executate sa reziste unor eventuale cutremure de 8 grade pe scara Richter.
Imobilul are un regim de inaltimeS+ P+7E. In subsol vor fi amplasate locuri de parcare etajate si boxe pentru depozitare. La parterul imobilului vor fi spatii comerciale diverse. Pe etajele 1-7 vor fi unitati locative formate din  apartamente cu 2 si 3 camere, cu suprafete generoase, compartimentari diverse si cu terase impunatoare. Casa scarii va fi imbracata in sticla iar imobilul va fi prevazut cu lift.
Dacă vrei să te convingi singur de calităţile şi de splendoarea prestigiosului proiect, fă o plimbare până la noi. Calitatea face diferenţa!
Caracteristici complex | design, funcţionalitate și durabilitate:
• structură de beton armat si diafragme, rezistenţă la cutremure de mare intensitate, cu buncar in subsol
• faţada placată cu polistiren de 10cm si vata minerala – termosistem din polistiren expandat EPS 80 de 10 cm grosime
• Lift
• usa de intrare metalica
• placaje ceramice
• parchet triplu stratificat
• obiecte sanitare baie
• centrală termică de apartament
• interfon, internet fibra optica
SAM RESIDENCE dispune de toate utilităţile inclusiv de canal și apă curentă și își propune să satisfacă cele mai exigente cerinţe legate de siguranţă, calitate, raportul preţ/calitate, garanţie în utilizare și nu în ultimul rând- confort. Termen de finalizare-mai 2015.
Vecinătăţi: Afi Palace Cotroceni, Prosper Plazza, Vulcan Value Centre, Kaufland, Parcul Sebastian, scoli, licee, gradinite precum si o multitudine de mijloace de transport in comun.
Vizitaţi-ne și veţi înţelege imediat că trebuie să fiţi un locatar al acestui imobil deosebit, oferind familiei dumneavoastră siguranţa, confortul și stabilitatea atât de mult râvnite.
Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic și imediat consilierii noștri de vânzări vor prelua cerea dumneavoastră cu prioritate, sau puteţi merge direct la biroul pus la dispoziţie de Alfamar Grup Imobiliare, unde veţi fi intampinaţi de consilieri mereu amabili și prietenosi dispuși sa va ofere imediat informaţii exacte despre produsele și promoţiile noastre.
In cadrul acestor birouri de vânzări puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dumneavoastră, precum și a altor oferte imobiliare, având transportul asigurat cu mașinile companiei.
Află chiar acum mai multe detalii sau câte apartamente mai sunt disponibile în Sam Residence la telefon: 0766.091.341 Magda Ionascu- Manager de proiect.