Ruby Residence- Apartamente noi- Rahova- VANDUT


Print Friendly, PDF & Email

RUBY RESIDENCE- VANDUT

Ruby Residence se afla amplasat aproape de Liberty Mall și de Parcul Sebastian, la numai 3-4 minute de mijloace de transport tramvaiul 32, autobuze 227, 302, 139, 117, 220 și mari magazine comerciale- Mega Image, hypermarket Kaufland, Piata Rahova, Hypermarket Cora Alexandriei.
Noul proiect imobiliar Ruby Residence dispune de un numar de 24 de apartamente cu 2 camere, într-o gamă variată de compartimentări interioare și spaţii diverse, care vor mulţumi chiar și cele mai exigente pretenţii în materie de spaţiu locativ, apartamente spaţioase și foarte bine compartimentate, în care confortul și buna funcţionalitate sunt cele mai importante cerinţe, exigenţa și atenţia oferită finisajelor interioare dar și grija cu care sunt puse în practică, precum și atenţia oferită amenajării spaţiilor exterioare ale imobilului.
Imobilul este construit pe cadre și grinzi din beton armat, iar închiderile pereţilor precum și compartimentarea interioară a apartamentelor se execută cu cărămidă Porotherm de cea mai bună calitate peste care se montează întreg sistemul termoizolant din polistiren de 10 cm și tencuiala decorativă. Fiecare apartament dispune de: incalzire cu centrala proprie, usa metalica exterioara, geamuri termopan, sistem de detectare a gazelor, tencuiala lavabila alba, gresie si faianta, obiecte sanitare, parchet laminat, canalizare. Toate apartamentele au bucatarie inchisa si balcon, iar apartamentele de la parterul inferior al imobilului se vand cu curtea din dreptul apartamentului.
Utilităţile la care este branșat acest proiect provin de la: Apa Nova București, Distrigaz și Enel, iar apartamentele sunt contorizate individual pentru o cât mai bună eficienţă a costurilor generale pentru fiecare unitate în parte.
Preţurile practicate în cadrul acestui proiect sunt foarte decente și diferă în funcţie de suprafata sau etajul ales, astfel puteţi întâlni preţuri care pleacă de la 800EUR/mp, dar nu depășesc 850 EUR/mp util cu tva 5 % inclus, ceea ce face oferta Ruby Residence una foarte interesantă și în același timp extrem de profitabilă pentru cei care se află în cautarea unei locuinţe noi.
Imobilul are un regim de inaltime Pinf+P+3E+M,  apartamentele sunt dispuse cate 4 pe etaj si 4 apartamente la mansarda, iar blocul este dotat cu lift.

 • centrală termică de apartament și radiatoare;
 • tâmplarie exterioară izolatoare de foarte bună calitate  cu 5 camere, profil Rehau;
 • ușă metalică la intrarea în apartament;
 • uși interior din lemn ;
 • infrastructură electrică de calitate;
 • zidărie pe toate suprafețele de compartimentare;
 • obiecte sanitare de primă clasă;
 • tencuială mecanizată;
 • interfon și ascensor  de 4 persoane ;
 • contorizare individuală a utilitaților pentru fiecare apartament;
 • sistem video de supraveghere  ;
 • parchet laminat de 12 mm, de primă calitate ;
 • gresie și faianță de primă calitate ;
 • cablu TV, internet și linii telefonice pentru fiecare apartament;
 • termen de finalizare – FINALIZAT

Utilităti:
– Apanova
– Canalizare
– DistriGaz
– Enel

[table “9” not found /]

Se ofera discount pentru plata anticipata.

Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic și imediat consilierii noștri de vânzări vor prelua cererea dumneavoastră cu prioritate, sau puteţi merge direct la biroul pe care Alfamar Grup Imobiliare vi-l pune la dispoziţie, unde veţi fi întâmpinaţi de consilierii noștri mereu amabili și prietenoși, dispuși să vă ofere imediat informaţii exacte despre produsele și promoţiile noastre.
In cadrul acestor birouri de vânzări puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidenţiale alese de dumneavoastră, precum și a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu mașinile companiei.

Află chiar acum mai multe detalii legate de ansamblul Ruby Residence la telefon 0766.091.339 – Adrian Leonte – Manager de proiect.