Impact Residence- Apartamente noi- 13 Septembrie- VANDUT


Print Friendly, PDF & Email

IMPACT RESIDENCE

Impact Residence se afla amplasat aproape de 13 Septembrie, Drumul Sarii și de Parcul Sebastian, la numai 3-4 minute de mijloace de transport tramvaiul 35, autobuze 226, 173 și mari magazine comerciale- Mega Image, hypermarket Cora Alexandriei, Kaufland, Carrefour si Prosper Plazza.
Noul proiect imobiliar Impact Residence dispune de un numar de 29 de garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, într-o gamă variată de compartimentări interioare și spaţii diverse, care vor mulţumi chiar și cele mai exigente pretenţii în materie de spaţiu locativ, apartamente spaţioase și foarte bine compartimentate, în care confortul și buna funcţionalitate sunt cele mai importante cerinţe, exigenţa și atenţia oferită finisajelor interioare dar și grija cu care sunt puse în practică, precum și atenţia oferită amenajării spaţiilor exterioare ale imobilului.
Imobilul este construit pe cadre și grinzi din beton armat, iar închiderile pereţilor precum și compartimentarea interioară a apartamentelor se execută cu cărămidă Porotherm de cea mai bună calitate peste care se montează întreg sistemul termoizolant din polistiren de 10 cm și tencuiala decorativă. Fiecare apartament dispune de: incalzire cu centrala proprie, usa metalica exterioara, geamuri termopan, sistem de detectare a gazelor, tencuiala lavabila alba, gresie si faianta, obiecte sanitare, parchet.
Utilităţile la care este branșat acest proiect provin de la: Apa Nova București, Distrigaz și Enel, iar apartamentele sunt contorizate individual pentru o cât mai bună eficienţă a costurilor generale pentru fiecare unitate în parte.
Preţurile practicate în cadrul acestui proiect sunt foarte decente și diferă în funcţie de poziţionarea ansamblului sau etajul ales, astfel puteţi întâlni preţuri care pleacă de la 860 EUR/mp util cu tva 5 % inclus, ceea ce face oferta Impact Residence una foarte interesantă și în același timp extrem de profitabilă pentru cei care se află în cautarea unei locuinţe noi.
Imobilul are un regim de inaltime D+P+3, este prevazut cu lift, iar apartamentele sunt dispuse cate 6 pe etaj.

– termen finalizare construcţie mai- iunie 2015
– termen finalizare acte mai- iunie 2015
– finisaje la alegere
-lift
– cadre și grinzi de beton
– pereţi din cărămidă Porotherm
– izolaţie exterioară polistiren 10 cm
– termopane Veka cu 5 camere
– acoperis cu tabla Lindab
– placă de beton peste ultimul etaj izolata cu polistiren extrudat+ pod deasupra
– contorizare individuală
Utilităti:
– Apanova
– Canalizare
– DistriGaz
– Enel

[table “10” not found /]

Date de contact
Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic și imediat consilierii noștri de vânzări vor prelua cererea dumneavoastră cu prioritate, sau puteţi merge direct la biroul pe care Alfamar Grup Imobiliare vi-l pune la dispoziţie, unde veţi fi întâmpinaţi de consilierii noștri mereu amabili și prietenoși, dispuși să vă ofere imediat informaţii exacte despre produsele și promoţiile noastre.
In cadrul acestor birouri de vânzări puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidenţiale alese de dumneavoastră, precum și a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu mașinile companiei.

Află chiar acum mai multe detalii legate de ansamblul Impact Residence la telefon 0766.091.341 – Marius Barbosu – Manager de proiect.