Iernii Residence- VANDUT


Print Friendly, PDF & Email

IERNII RESIDENCE- APARTAMENTE NOI

   Ansamblul rezidenţial marca IERNII RESIDENCE a trecut de la faza de proiect la realitate,  având finisate deja imobilele IERNII RESIDENCE 1 SI 2 dezvoltate în Zona de Vest a capitalei.

    IERNII RESIDENCE este un mare proiect imobiliar dezvoltat în această zonă, compus din 16 blocuri cu regim de înălţime parter + 3 etaje și  care vor genera un numar total de 256 apartamente noi ce vor dispune de o serie de facilităţi în cadrul ansamblului, 280 de locuri de parcare, spaţii comerciale, gradiniţă, școală, locuri de joacă pentru copii și transport în comun. Ca organizare a fiecarui bloc întâlnim un numar de 16 unităţi locative, 4 per nivel, adică o garsonieră dublă, 1 model de apartament cu 2 camere și 2 modele de apartament cu 3 camere cu suprafeţe și compartimentare diferite, unul dintre apartamentele de 3 camere situate pe parterul clădirilor bucurându-se  de câte o curte de aproximativ 80 mp.

Ansamblul rezidenţial IERNII RESIDENCE se evidenţiază printr-un nivel de calitate ridicat la un preţ sub media preturilor de apartamente noi de pe piaţă. Apartamente și garsoniere ieftine de vanzare în Prelungirea Ghencea, direct de la dezvoltator doar în IERNII RESIDENCE. Vă invităm la o vizionare, ocazie cu care vă puteţi convinge că IERNII RESIDENCE este cea mai bună alegere pe care o puteţi face atunci când doriţi să achizitionaţi o garsonieră sau un apartament nou de vânzare. Calitatea face diferenţa!

Caracteristici complex | design, funcţionalitate și durabilitate:

  • structură de beton armat, rezistenţă la cutremure de peste 8 grade pe scara Richter

  • faţada placată cu polistiren de 10cm

  • Complexul are certificat de performanţă energetică clasa A

  • tâmplărie exterioară din PVC QFort cu 5 camere

  • holuri generoase de acces pe fiecare scară sunt elegant placate cu granit de cea mai bună calitate

  • uși exterioare metalice Bella Casa

  • obiecte sanitare Orient Ceramic

  • gresie,faianţă Piastrelle (SPANIA)

  • centrală termică de apartament Immergas

 

IERNII RESIDENCE dispune de toate utilităţile inclusiv de canal și apă curentă și își propune să satisfacă cele mai exigente cerinţe legate de siguranţă, calitate, raportul preţ/calitate, garanţie în utilizare și nu în ultimul rând- confort.

Dezvoltatorul oferă posibilitatea oricui dorește să achiziţioneze unul dintre apartamentele noi în cadrul ansamblului să-și personalizeze interiorul după propriul gust cu o singură condiţie și anume ca rezervarea apartamentului să fie făcută din timp.

Alte detalii

Vecinătăţi: Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin

Mijloace de transport în comun

  • Autobuz 122

Vizitaţi-ne și veţi înţelege imediat că trebuie să fiţi un locatar al acestui complex, oferind familiei dumneavoastră siguranţa și stabilitatea atât de mult râvnite intr-un apartament nou si modern.

Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic și imediat consilierii noștri de vânzări vor prelua cerea dumneavoastră cu prioritate, sau puteţi merge direct la biroul pus la dispoziţie de Alfamar Grup Imobiliare, unde veţi fi intampinaţi de consilieri mereu amabili și prietenosi dispuși sa va ofere imediat informaţii exacte despre produsele și promoţiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vânzări puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dumneavoastră, precum și a altor oferte imobiliare, având transportul asigurat cu mașinile companiei. Nu percepem comision de la cumparatori pentru cumpararea de apartamente noi.

Află chiar acum mai multe detalii sau câte apartamente mai sunt disponibile în Iernii Residence  la telefon: 0766.091.339 Adrian Leonte- Manager de proiect.