Grey Residence- Apartamente noi- Bragadiru- Rostar- Comision 0%


Print Friendly, PDF & Email

GREY RESIDENCE

Grey Residence se afla amplasat aproape de Soseaua Alexandriei și de Hypermarket Cora Alexandriei, la numai 6-8 minute de mijloace de transport mari magazine comerciale.
Noul proiect imobiliar Grey Residence dispune de garsoniere, apartamente cu 2 camere si 3 camere, într-o gamă variată de compartimentări interioare și spaţii diverse, care vor mulţumi chiar și cele mai exigente pretenţii în materie de spaţiu locativ. Apartamentele sunt spaţioase și foarte bine compartimentate, în care confortul și buna funcţionalitate sunt cele mai importante cerinţe, exigenţa și atenţia oferită finisajelor interioare dar și grija cu care sunt puse în practică, precum și atenţia oferită amenajării spaţiilor exterioare ale imobilului.
Imobilul este construit pe cadre și grinzi din beton armat, iar închiderile pereţilor precum și compartimentarea interioară a apartamentelor se execută cu cărămidă Porotherm de cea mai bună calitate peste care se montează întreg sistemul termoizolant din polistiren de 10 cm și tencuiala decorativă. Fiecare apartament dispune de: incalzire cu centrala proprie, usa metalica exterioara, geamuri termopan, sistem de detectare a gazelor, tencuiala lavabila alba, gresie si faianta, obiecte sanitare, parchet laminat, canalizare si locuri de parcare.
Utilităţile la care este branșat acest proiect provin de la: Distrigaz și Enel, iar apartamentele sunt contorizate individual pentru o cât mai bună eficienţă a costurilor generale pentru fiecare unitate în parte.
Preţurile practicate în cadrul acestui proiect sunt foarte decente și diferă în funcţie de poziţionarea ansamblului sau etajul ales, astfel puteţi întâlni preţuri care pleacă de la 670 EUR/mp, dar nu depășesc 700 EUR/mp util cu tva 5 % inclus, ceea ce face oferta Grey Residence una foarte interesantă și în același timp extrem de profitabilă pentru cei care se află în cautarea unei locuinţe noi.

Garsoniera tip 1 – 33,58mp – 22.000Euro
Garsoniera tip 2 – 33,61mp – 22.000Euro
Garsoniera tip 3 – 28, 40 mp – 19.900Euro
Garsoniera tip 4 – 30, 94mp – 20.500Euro

Ap. 2 camere tip 1 – 49.41mp – 31.500Euro
Ap. 2 camere tip 2 – 53mp – 34.990Euro
Ap.2 camere tip 3 – 53mp – 34.990Euro
Ap. 3 camere tip 1 – 70mp + curte de 65mp – 49.500Euro
Ap. 3 camere  singur pe palier – 70mp – 43.500Euro
Imobilul are un regim de inaltime P+2E+M, iar apartamentele sunt dispuse  astfel:
– La parter gasim o garsoniera , un apartament cu 2 camere si un apartament cu 3 camere.
– La etajul 1 avem 3 garsoniere si un apartament cu 2 camere.
– La etajul 2 avem 3 garsoniere si un apartament cu 2 camere.
– La mansarda sunt 2 apartamente cu 2 camere.

– termen de finalizare: August 2015
– termen de finalizare acte: Iulie 2015
– pereţi din cărămidă Porotherm
– izolaţie exterioară polistiren 10 cm
– termopan
– contorizare individuală
Utilităti:
– Canalizare
– DistriGaz
– Enel

Date de contact
Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic și imediat consilierii noștri de vânzări vor prelua cererea dumneavoastră cu prioritate, sau puteţi merge direct la biroul pe care Alfamar Grup Imobiliare vi-l pune la dispoziţie, unde veţi fi întâmpinaţi de consilierii noștri mereu amabili și prietenoși, dispuși să vă ofere imediat informaţii exacte despre produsele și promoţiile noastre.
In cadrul acestor birouri de vânzări puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidenţiale alese de dumneavoastră, precum și a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu mașinile companiei.

Află chiar acum mai multe detalii legate de ansamblul Grey Residence la telefon 0766.091.355 – Janina Pește – Manager de proiect.