Gramont Residence- Apartamente noi- Regina Maria- Parcul Carol


Print Friendly, PDF & Email

GRAMONT RESIDENCE

Cauti o casa? Un loc in care sa stii ca te intorci de fiecare data la coltul tau pentru de liniste si relaxare?
Privilegiat, modern, relaxat, este stilul pe care il gasesti prezent in fiecare apartament din ansamblul Gramont Residence.

Gramont Residence dispune de o pozitionare excelenta, fiind situat in apropierea statiei de metrou Piata Unirii, la numai 7 minute de mers pe jos si in vecinatatea Parcului Carol. Are avantajul apropierii de o multime de restaurante, cafenele, cluburi, sali de fitness, supermarketuri, gradinite si scoli, mijloace de transport in comun.
Gramont Residence a fost creat tinand cont, in mod exclusiv, de ceea ce-si doresc oamenii atunci cand iau importanta decizie de a se muta intr-un apartament nou si nu a fost omis niciunul dintre toate acele mici detalii care fac diferenta dintre banalitatea unei constructii facute pentru comert si eleganta clasica si durabila a unei cladiri inaltate cu respect pentru oameni si pentru viata. Este un imobil in care s-a tinut cont in primul rand de confortul si intimitatea unei locuinte, avand un numar de doar 21 de unitati locative, apartamente de 2 si de 3 camere, ce dispun de o compartimentare excelenta, gandita special pentru a satisface nevoile rezidentilor sai.
Utilităţile la care sunt branșate aceste proiecte provin de la: Apa Nova București, Distrigaz și Enel, iar apartamentele sunt contorizate individual pentru o cât mai bună eficienţă a costurilor generale pentru fiecare unitate în parte.
Preţurile practicate în cadrul acestui proiect sunt foarte decente și diferă în funcţie de pozitionare si de etajul ales. De asemenea, preturile au TVA-ul de 5% inclus.
Gramont Residence este o oferta foarte interesantă și în același timp extrem de profitabilă pentru cei care se află în cautarea unei locuinţe noi.

Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic și imediat consilierii noștri de vânzări vor prelua cererea dumneavoastră cu prioritate, sau puteţi merge direct la biroul pe care Alfamar Grup Imobiliare vi-l pune la dispoziţie, unde veţi fi întâmpinaţi de consilierii noștri mereu amabili și prietenoși, dispuși să vă ofere imediat informaţii exacte despre produsele și promoţiile noastre.
In cadrul acestor birouri de vânzări puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidenţiale alese de dumneavoastră, precum și a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu mașinile companiei.

Află chiar acum mai multe detalii legate de ansamblul Excelent Residence la telefon 0766.091.338– Florin Velea – Manager de proiect.