Gama House Residence- Apartamente noi- Bragadiru- Rostar- Comision 0%


Print Friendly, PDF & Email

GAMA HOUSE RESIDENCE

Gama House Residence se afla amplasat aproape de Soseaua Alexandriei in apropiere de Penny Market, Leroy Merlin, Mega Image si de mijloace de transport in comun.
Noul proiect imobiliar Gama House Residence dispune de un numar de 8 apartamente cu 2 apartamente pe palier doar de 2 camere, într-o gamă variată de compartimentări interioare și spaţii diverse, care vor mulţumi chiar și cele mai exigente pretenţii în materie de spaţiu locativ. Apartamentele sunt spaţioase și foarte bine compartimentate, în care confortul și buna funcţionalitate sunt cele mai importante cerinţe, exigenţa și atenţia oferită finisajelor interioare dar și grija cu care sunt puse în practică, precum și atenţia oferită amenajării spaţiilor exterioare ale imobilului.
Imobilul este construit pe cadre și grinzi din beton armat, iar închiderile pereţilor precum și compartimentarea interioară a apartamentelor se execută cu cărămidă Porotherm de cea mai bună calitate peste care se montează întreg sistemul termoizolant din polistiren de 10 cm și tencuiala decorativă. Fiecare apartament dispune de: incalzire cu centrala proprie, usa metalica exterioara, geamuri termopan, sistem de detectare a gazelor, tencuiala lavabila alba, gresie si faianta, obiecte sanitare, parchet laminat, canalizare si locuri de parcare.
Utilităţile la care este branșat acest proiect provin de la: Distrigaz și Enel, iar apartamentele sunt contorizate individual pentru o cât mai bună eficienţă a costurilor generale pentru fiecare unitate în parte.
Preţurile practicate în cadrul acestui proiect sunt foarte decente , facand oferta Gama House Residence una foarte interesantă și în același timp extrem de profitabilă pentru cei care se află în cautarea unei locuinţe noi.
Pretul unui apartament este 38.900 euro.
Imobilul are un regim de inaltime P+2E+M, iar apartamentele sunt dispuse cate 2 pe etaj.

– constructia este finalizata, se pot achizitiona apartamente si cu credit Prima Casa
-pereti structurali si stalpi din beton armat
– pereţi din cărămidă Porotherm
-placi si grinzi din beton
-inchideri exterioare cu zidarie din caramida poroterm
– izolaţie exterioară polistiren 10 cm
– tamplarie pvc cu geam termopan
-gresie si faianta in bai si bucatarii
-parchet laminat in camee
-usa metalica la intrare
-centrala termica proprie
– contorizare individuală la apa, curent si gaze
Utilităti:
– Canalizare
– DistriGaz
– Enel

Date de contact
Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic și imediat consilierii noștri de vânzări vor prelua cererea dumneavoastră cu prioritate, sau puteţi merge direct la biroul pe care Alfamar Grup Imobiliare vi-l pune la dispoziţie, unde veţi fi întâmpinaţi de consilierii noștri mereu amabili și prietenoși, dispuși să vă ofere imediat informaţii exacte despre produsele și promoţiile noastre.
In cadrul acestor birouri de vânzări puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidenţiale alese de dumneavoastră, precum și a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu mașinile companiei.

Află chiar acum mai multe detalii legate de ansamblul Gama House Residence la telefon 0766.091.355 – Janina Pește – Manager de proiect.