Else Residence- Apartamente noi- Rahova- Comision 0%


Print Friendly, PDF & Email

ELSE RESIDENCE

ELSE RESIDENCE se afla amplasat aproape de Cora Alexandriei, Piata Rahova și de Parcul Sebastian, la numai 6-8 minute de mijloace de transport tramvaiul 32, autobuze 226, 302 și mari magazine comerciale- Mega Image, hypermarket Kaufland si Carrefour, Prosper Plazza.
Complexul rezidential Else Residence este cel mai nou proiect rezidential din Zona de Sud-Vest, locuintele disponibile beneficiind de suprafete generoase si compartimentari ideale. Proiectul este definit prin stil , atentie la detalii si eleganta, calitate de executie, asezare in zona linistita dar foarte aproape de centrul orasului si diferit de celelalte ansambluri rezidentiale.
Am tinut cont de dorintele clientilor nostri si am construit locuinte decomandate, spatioase, luminoase, balcoane generoase, locuri de parcare si boxe incluse in pret.
Ansamblul rezidential este compus din 3 vile cu regim de inaltime redus, P+2E+M, fiind compuse din cate 8 apartamente de doua camere foarte bine gindite ca functionalitate, finisate cu atentie si executate din materiale de calitate.
Ansamblul rezidential Else Residence se adreseaza tuturor clientilor care doresc liniste si apropiere de centrul orasului. Proiectul a fost gindit ca un spatiu intim in care se va locui in trei vile , care au cite un apartament pe nivel, construite pe o suprafata de teren de 2500 mp, delimitat si inprejmuit, avind accesul controlat. De asemenea locatarii vor avea acces la o curte interioara in care se pot relaxa, spatii verzi si parcari delimitate, oferite gratuit.
Utilităţile la care este branșat acest proiect provin de la: Apa Nova București, Distrigaz și Enel, iar apartamentele sunt contorizate individual pentru o cât mai bună eficienţă a costurilor generale pentru fiecare unitate în parte.
Preturi incepand de la 61.000 euro cu tva 5 % inclus, ceea ce fac oferta Else Residence una foarte interesantă și în același timp extrem de profitabilă pentru cei care se află în cautarea unei locuinţe noi. Daca rezervati apartamentul din timp, veti beneficia in plus de posibilitatea de a-l personaliza cu finisajele dorite. Se ofera discount pentru plata cash.

– termen finalizare construcţie mai 2015
– termen finalizare acte mai 2015
– finisaje la alegere
– cadre și grinzi de beton
– pereţi din cărămidă Porotherm
– izolaţie exterioară polistiren 10 cm
– termopane cu 5 camere
-aer conditionat
– acoperis cu tabla Lindab
– contorizare individuală
– curte interioara inchisa si acces securizat
– loc parcare si boxa incluse in pret
Utilităti:
– Apanova
– Canalizare
– DistriGaz
– Enel

[table “13” not found /]

Date de contact
Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic și imediat consilierii noștri de vânzări vor prelua cererea dumneavoastră cu prioritate, sau puteţi merge direct la biroul pe care Alfamar Grup Imobiliare vi-l pune la dispoziţie, unde veţi fi întâmpinaţi de consilierii noștri mereu amabili și prietenoși, dispuși să vă ofere imediat informaţii exacte despre produsele și promoţiile noastre.
In cadrul acestor birouri de vânzări puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidenţiale alese de dumneavoastră, precum și a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu mașinile companiei.

Află chiar acum mai multe detalii legate de ansamblul Else Residence la telefon 0766.091.341 – Marius Barbosu – Manager de proiect.