Delta Residence- Apartamente noi- Berceni- Comision 0% VANDUT


Print Friendly, PDF & Email

DELTA RESIDENCE

Delta Residence este conceput sa intruneasca cele mai riguroase cerinte locative si sa ofere celor care vor achizitiona o locuinta in cadrul ansamblului numeroase beneficii, precum confort, siguranta, preturi de achizitie decente si garantia unei alegeri potrivite. Ansamblul ofera varietate, spatii concepute sa multumeasca diferite categorii de clienti, este generos ca spatiu util si echilibrat in compartimentare, iar gradul ridicat de finisare interioara, precum si materialele de foarte buna calitate folosite la amenajare sunt deja recunoscute pe piata de profil.
Imobilul are un regim de inaltime D+P+3E+M si dispune de un numar de 85 de unitati locative formate din garsoniere si apartamente cu 2 camere.
Zona in care este amplasat cofera compromisul perfect intre aproape de strada si linistea pe care ti-o poate oferi numai un asfel de proiect imobiliar, ce si-a propus sa aiba ca principale atuuri , proiectarea si executia in construire ireprosabile fiind proiectate si executate sa reziste unor eventuale cutremure de 8 grade pe scara Richter.
Utilităţile la care sunt branșate aceste proiecte provin de la: Apa Nova București, Distrigaz și Enel, iar apartamentele sunt contorizate individual pentru o cât mai bună eficienţă a costurilor generale pentru fiecare unitate în parte.
Preţurile practicate în cadrul acestui proiect sunt foarte decente, pornesc de la 800 EUR/mp si nu depășesc 850 EUR/mp util cu tva 5 % inclus, ceea ce face oferta Delta Residence una foarte interesantă și în același timp extrem de profitabilă pentru cei care se află în cautarea unei locuinţe noi. Daca rezervarea apartamentului se face din timp, puteti sa interveniti asupra modului in care se finiseaza apartamentul ales de dumneavoastra si sa-l personalizati dupa propriul gust avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare. Se acorda un discount de 5% pentru plata cash.

– termen finalizare construcţie Iunie 2015
– termen finalizare acte Iunie 2015
– cadre și grinzi de beton
– pereţi din cărămidă Porotherm
– izolaţie exterioară polistiren 10 cm
-centrala termica de apartament si calorifere
– contorizare individuală
– gresie, faianta, parchet din import
-tamplarie pvc cu geam termopan
-obiecte sanitare in baie
Utilităti:
– Apanova
– Canalizare
– DistriGaz
– Enel

[table “23” not found /]

Date de contact
Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic și imediat consilierii noștri de vânzări vor prelua cererea dumneavoastră cu prioritate, sau puteţi merge direct la biroul pe care Alfamar Grup Imobiliare vi-l pune la dispoziţie, unde veţi fi întâmpinaţi de consilierii noștri mereu amabili și prietenoși, dispuși să vă ofere imediat informaţii exacte despre produsele și promoţiile noastre.
In cadrul acestor birouri de vânzări puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidenţiale alese de dumneavoastră, precum și a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu mașinile companiei.
Află chiar acum mai multe detalii legate de ansamblul Delta Residence la telefon 0766.091.344– Mariana Velea – Manager de proiect.