De Lux Residence- Imobil Exclusivist- Sebastian- Comision 0%


Print Friendly, PDF & Email

DE LUX RESIDENCE

In imediata vecinatate a Parcului Sebastian gasim De Lux Residence, un imobil cochet, exclusivist, ce se diferentiaza prin design, stil minimalist si o calitate deosebita a finisajelor, atat in exterior cat si in interior, materialele de o calitate superioara, solutiile termice inovatoare si alte detalii pe care va invitam sa le descoperiti. Zona in care este amplasat confera compromisul perfect intre aproape de strada si linistea pe care ti-o poate oferi numai un asfel de proiect imobiliar, ce si-a propus sa aiba ca principale atuuri, proiectarea si executia in construire ireprosabile. In apropiere avem Calea Rahovei, Calea 13 Septembrie, Liberty Mall, mari centre comerciale- Kaufland, Carrefour, Mega Image, scoli, licee, gradinite precum si o multitudine de mijloace de transport in comun.
Vă invităm la o vizionare, ocazie cu care vă puteţi convinge că De Lux Residence este cea mai bună alegere pe care o puteţi face atunci când doriţi să achizitionaţi  o locuinta noua.
Imobilul are un regim de inaltime P+3E, cu un numar de 6 unitati locative, doua curti libere amenajate cu alei (acces la garaje si la intrarile din bloc) si spatii verzi, de 80 si 120 mp, care dau la doua strazi.
Intrarile sunt supravegheate video cu camere cu infrarosu si sunt asigurate prin porti auto telecomandate (3 buc) si usi pietonale (2 buc) cu video-interfon si yala electro-magnetica.
Etajul unu are doua apartamente de cate 120 mp fiecare. Unul este compartimentat cu doua camere, iar celalalt cu 3 camere. Amandoua sunt dotate cu bucatarie, unde este montata si centrala termica, cu cate 2 grupuri sanitare ( unul are cabina dus, unul are cada) si balcoane de cate 20 mp pe toata lungimea apartamentului.
Etajul doi este la stadiul de finisare la „alb” -fara culori la pereti, fara pardoseli si compartimentari-cu exceptia bucatariei si bailor complet finisate- urmand a se finisa conform cu cerintele cumparatorului.
Etajul trei fost conceput ca un Pent-house cu o suprafata de 300mp , are acelasi stadiu de finisare ca si et II.
Toate bransamentele (apa-gaz-curent-telefon) si racordurile de canalizare sunt noi, conductele stradale de apa-canal si gaz fiind inlocuite in 2007, strada fiind reparata si asfaltata in 2008.
Zona este linistita si inverzita si are parcare libera mare (in afara celei interioare si a garajelor de pana la 20 de locuri ) de inca minim 15 de locuri.
Imobilul este foarte bine izolat printr-un sistem de termosistem cu grosimea de 10 cm si finisaje superioare din vopsea decorativa Caparol.
Pretul imobilului:

– 1.100.000 euro, pret care include toate cele 6 apartamente, cele 2 curti, garajele, terasele si bransamentele;

– 1.050 euro/ luna chiria la un apartament(100mp utili+20mp balcon+ 15% parti comune);

– 150.000 euro la vanzare, un apartament(100mp utili+20mp balcon+ 15% parti comune).

In cazul cumpararii, exista posibilitatea platii in doua-trei rate, in cazul inchirierii pe termen lung, exista si posibilitatea dreptului de preemtiune la cumparare dupa unu-doi ani, sau a asocierii intr-o activitate profitabila pe termen lung, etc.
Imobilul are Cartea constructiei, este executat de firma de constructii cu traditie si respecta toate normele nationale in domeniul constructiilor, avand autorizatie de construire, receptie finala-cu primaria, intabulare si cadastru.
Dacă vrei să te convingi singur de calităţile şi de splendoarea prestigiosului proiect, fă o plimbare până la noi. Calitatea face diferenţa!
Caracteristici complex | design, funcţionalitate și durabilitate:
• Lift Schindler 3300 pentru 5 persoane.
• O camera cu grup sanitar(receptie, administratie, alte destinatii), unde este instalat sistemul de urmarire cu camere video si DVR(4 buc).
• Parchet triplustratificat cu izolatie fonica.
• Ceramice de calitate superioara in bai si bucatarii.
• Finisaje de granit.
• Obiecte sanitare Italia-Germania-Grecia.
• Ferestre tip vitrina, din termopan-argon cu jaluzele de aluminiu telecomandate.
• Sistem propriu de alarma Paradox.
• Video-interfon color(pentru 2 usi de comunicare la doua strazi).
• Contorizare individuala de apa, gaz, energie electrica.
• Centrala pentru parter si parti comune(garaje si toata scara blocului pana la etajul 3)
• Usa de intrare de import, securizata si rezistenta la foc.
• Usi interioare de import, din lemn.
• Curte de lumina interioara unde ajunge tubulatura de inox folosita pentru resturile menajere.
Vizitaţi-ne și veţi înţelege imediat că trebuie să fiţi un locatar al acestui imobil deosebit, oferind familiei dumneavoastră siguranţa, confortul și stabilitatea atât de mult râvnite.
Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic și imediat consilierii noștri de vânzări vor prelua cerea dumneavoastră cu prioritate, sau puteţi merge direct la biroul pus la dispoziţie de Alfamar Grup Imobiliare, unde veţi fi intampinaţi de consilieri mereu amabili și prietenosi dispuși sa va ofere imediat informaţii exacte despre produsele și promoţiile noastre.
In cadrul acestor birouri de vânzări puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dumneavoastră, precum și a altor oferte imobiliare, având transportul asigurat cu mașinile companiei.
Află chiar acum mai multe detalii sau câte apartamente mai sunt disponibile în De Lux Residence la telefon: 0766.091.341 Magda Ionascu- Manager de proiect.