Corona Residence- Apartamente noi- Berceni- Comision 0%


Print Friendly, PDF & Email

CORONA RESIDENCE

Avem pentru tine un nou proiect imobiliar Corona Residence, in zona de sud a capitalei, la intalnirea dintre Bulevardul Constantin Brancoveanu si Strada Turnu Magurele, in imediata vecinatate de mari centre comerciale: Carrefour, Selgros, Hornbach, scoli, gradinite, liceu. Acesta dispune de unitati locative diverse, formate din garsoniere, apartamente cu 2 si  duplex 4 camere, excelent compartimentate si atent finisate. Imobilul are un regim de inaltime P+4E+M, este construit pe cadre și grinzi din beton armat, iar închiderile pereţilor precum și compartimentarea interioară a apartamentelor se execută cu cărămidă Porotherm de cea mai bună calitate peste care se montează întreg sistemul termoizolant din polistiren de 10 cm și tencuiala decorativă.
Utilităţile la care sunt branșate aceste proiecte provin de la: Apa Nova București, Distrigaz și Enel, iar apartamentele sunt contorizate individual pentru o cât mai bună eficienţă a costurilor generale pentru fiecare unitate în parte.
Preţurile practicate în cadrul acestui proiect sunt foarte decente, nu depășesc 850 EUR/mp util cu tva 5 % inclus, ceea ce face oferta Corona Residence una foarte interesantă și în același timp extrem de profitabilă pentru cei care se află în cautarea unei locuinţe noi.

– termen finalizare construcţie : finalizat
– termen finalizare acte : finalizat
– cadre și grinzi de beton
– pereţi din cărămidă Porotherm
– izolaţie exterioară polistiren 10 cm
– contorizare individuală
-centrala proprie – Immergas si calorifere
-tamplarie pvc cu geam termopan 5 camere
-gresie, faianta si parchet- import Spania
-blocul va fi dotat cu lift
-parcare inclusa in pret
-finisaje la alegere
Utilităti:
– Apanova
– Canalizare
– DistriGaz
– Enel

Date de contact
Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic și imediat consilierii noștri de vânzări vor prelua cererea dumneavoastră cu prioritate, sau puteţi merge direct la biroul pe care Alfamar Grup Imobiliare vi-l pune la dispoziţie, unde veţi fi întâmpinaţi de consilierii noștri mereu amabili și prietenoși, dispuși să vă ofere imediat informaţii exacte despre produsele și promoţiile noastre.
In cadrul acestor birouri de vânzări puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidenţiale alese de dumneavoastră, precum și a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu mașinile companiei.
Află chiar acum mai multe detalii legate de ansamblul Corona Residence la telefon 0766.091.344– Mariana Velea – Manager de proiect.