Coral Residence- Apartamente noi- Rahova- VANDUT


Print Friendly, PDF & Email

CORAL RESIDENCE

Coral Residence se afla amplasat aproape de Cora Alexandriei, Piata Rahova și de Parcul Sebastian, la numai 3-4 minute de mijloace de transport tramvaiul 32, autobuze 226, 302 și mari magazine comerciale- Mega Image, hypermarket Kaufland si Carrefour, Prosper Plazza.
Noul proiect imobiliar Coral Residence va fi format din doua blocuri B1 respectiv B2, fiecare dintre ele dispunand de un numar de 48 respectiv 58, de garsoniere si apartamente cu 2 camere si 3 camere, într-o gamă variată de compartimentări interioare și spaţii diverse, care vor mulţumi chiar și cele mai exigente pretenţii în materie de spaţiu locativ, apartamente spaţioase și foarte bine compartimentate, în care confortul și buna funcţionalitate sunt cele mai importante cerinţe, exigenţa și atenţia oferită finisajelor interioare dar și grija cu care sunt puse în practică, precum și atenţia oferită amenajării spaţiilor exterioare ale imobilelor.
Imobilele sunt construite pe cadre și grinzi din beton armat, iar închiderile pereţilor precum și compartimentarea interioară a apartamentelor se execută cu cărămidă Porotherm de cea mai bună calitate peste care se montează întreg sistemul termoizolant din polistiren de 10 cm și tencuiala decorativă. Fiecare apartament dispune de: incalzire cu centrala proprie, usa metalica exterioara, geamuri termopan, sistem de detectare a gazelor, tencuiala lavabila alba, gresie si faianta, obiecte sanitare, parchet laminat, canalizare si locuri de parcare.
Utilităţile la care este branșat acest proiect provin de la: Apa Nova București, Distrigaz și Enel, iar apartamentele sunt contorizate individual pentru o cât mai bună eficienţă a costurilor generale pentru fiecare unitate în parte.
Preţurile practicate în cadrul acestui proiect sunt foarte decente și diferă în funcţie de suprafata sau etajul ales, astfel puteţi întâlni preţuri care pleacă de la 700 EUR/mp, dar nu depășesc 850 EUR/mp util cu tva 5 % inclus, ceea ce face oferta Coral Residence una foarte interesantă și în același timp extrem de profitabilă pentru cei care se află în cautarea unei locuinţe noi.
Imobilele au un regim de inaltime D+P+3E si D+P+4E, iar apartamentele sunt dispuse cate 9 pe palier la demisol si parter si cate 10 pe palier pe etajele 1,2 si 3.

– termen finalizare construcţie bloc B1 – FINALIZAT
– termen finalizare acte bloc B1 – FINALIZAT

– termen finalizare construcţie bloc B2 – octombrie 2015
– termen finalizare acte bloc B2 – octombrie 2015
– finisaje la alegere
– cadre și grinzi de beton
– pereţi din cărămidă Porotherm
– izolaţie exterioară polistiren 10 cm
– termopane Veka cu 5 camere
– acoperis cu tabla Lindab
– placă de beton peste ultimul etaj izolata cu polistiren extrudat+ pod deasupra
– contorizare individuală
Utilităti:
– Apanova
– Canalizare
– DistriGaz
– Enel

Date de contact
Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic și imediat consilierii noștri de vânzări vor prelua cererea dumneavoastră cu prioritate, sau puteţi merge direct la biroul pe care Alfamar Grup Imobiliare vi-l pune la dispoziţie, unde veţi fi întâmpinaţi de consilierii noștri mereu amabili și prietenoși, dispuși să vă ofere imediat informaţii exacte despre produsele și promoţiile noastre.
In cadrul acestor birouri de vânzări puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidenţiale alese de dumneavoastră, precum și a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu mașinile companiei.

Află chiar acum mai multe detalii legate de ansamblul Coral Residence la telefon 0766.375.111 – Flori Prodana – Manager de proiect.

[table “3” not found /]
[table “26” not found /]

no images were found