Citty 2 Residence- Apartamente noi- Eroii Revolutiei – VANDUT


Print Friendly, PDF & Email

CITTY 2 RESIDENCE

Citty 2 Residence se afla amplasat foarte aproape de Citty Mall și de stația de metrou Eroii revolutiei, la numai 2-3 minute de mijloacele de transport în comun, tramvaie si autobuze, piata și mari magazine comerciale- Billa, Flanco.
Noul proiect imobiliar Citty 2 Residence dispune de un numar de 46 de unitati locative, într-o gamă variată de compartimentări interioare și spaţii diverse, care vor mulţumi chiar și cele mai exigente pretenţii în materie de spaţiu locativ, apartamente spaţioase și foarte bine compartimentate, în care confortul și buna funcţionalitate sunt cele mai importante cerinţe, exigenţa și atenţia oferită finisajelor interioare dar și grija cu care sunt puse în practică, precum și atenţia oferită amenajării spaţiilor exterioare ale ansamblului.
Imobilul are un regim de inaltime D+P+6E, prevazut cu lift de 6 persoane, este construit pe cadre și grinzi din beton armat, iar închiderile pereţilor precum și compartimentarea interioară a apartamentelor se execută cu cărămidă Porotherm de cea mai bună calitate peste care se montează întreg sistemul termoizolant din polistiren de 10 cm și tencuiala decorativă.
Utilităţile la care sunt branșate aceste proiecte provin de la: Apa Nova București, Distrigaz și Enel, iar apartamentele sunt contorizate individual pentru o cât mai bună eficienţă a costurilor generale pentru fiecare unitate în parte.
Preţurile practicate în cadrul acestui proiect sunt foarte decente, nu depășesc 1.000 EUR/mp util cu tva 5 % inclus, ceea ce face oferta Citty 2 Residence una foarte interesantă și în același timp extrem de profitabilă pentru cei care se află în cautarea unei locuinţe noi.

Apartamente în Citty 2 Residence

[table “5” not found /]

– termen finalizare construcţie – FINALIZAT

– termen finalizare acte – FINALIZAT
– cadre și grinzi de beton
– pereţi din cărămidă Porotherm
– izolaţie exterioară polistiren 10 cm
– lift 6 persoane
– contorizare individuală
Utilităti:
– Apanova
– Canalizare
– DistriGaz
– Enel

Date de contact
Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic și imediat consilierii noștri de vânzări vor prelua cererea dumneavoastră cu prioritate, sau puteţi merge direct la biroul pe care Alfamar Grup Imobiliare vi-l pune la dispoziţie, unde veţi fi întâmpinaţi de consilierii noștri mereu amabili și prietenoși, dispuși să vă ofere imediat informaţii exacte despre produsele și promoţiile noastre.
In cadrul acestor birouri de vânzări puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidenţiale alese de dumneavoastră, precum și a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu mașinile companiei.

Află chiar acum mai multe detalii legate de ansamblul Citty 2 Residence la telefon 0766.091.338– Florin Velea – Manager de proiect.

no images were found