Casa Noua Residence- Vile noi- Popesti Leordeni- Comision 0%


Print Friendly, PDF & Email

CASA NOUA RESIDENCE

Cauti o casa? Un loc in care sa stii ca te intorci de fiecare data la „coltul”tau de liniste si relaxare?
Casa Noua Residence este special gandit pentru omul activ, un ansamblu deosebit de vile insiruite, situat intr-o zona rezidentiala noua, foarte linistita, cu infrastructura completa, drumuri asfaltate, iluminat public si acces facil la mijloace de transport.
Vila dispune de o compartimentare clasica in care vom regasi la parter: living, bucatarie, grup sanitar iar la etajul unu, trei dormitoare cu baie mare si un balcon generos. Imobilul la interior va fi finisat complet cu gresie, faianta, parchet, usi de interior, calorifere si obiecte sanitare, centrala termica, acesta fiind bransata la utilitatile orasului. Termenul de predare: 31 Octombrie 2014.
Este un imobil in care s-a tinut cont in primul rand de confortul si intimitatea unei locuinte, avand un numar de doar 6 de unitati locative, ce dispun de o compartimentare excelenta, gandita special pentru a satisface nevoile rezidentilor sai.
Preţurile practicate în cadrul acestui proiect sunt foarte decente și au TVA-ul de 5% inclus.
Date de contact
Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic și imediat consilierii noștri de vânzări vor prelua cererea dumneavoastră cu prioritate, sau puteţi merge direct la biroul pe care Alfamar Grup Imobiliare vi-l pune la dispoziţie, unde veţi fi întâmpinaţi de consilierii noștri mereu amabili și prietenoși, dispuși să vă ofere imediat informaţii exacte despre produsele și promoţiile noastre.
In cadrul acestor birouri de vânzări puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidenţiale alese de dumneavoastră, precum și a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu mașinile companiei.

Află chiar acum mai multe detalii legate de ansamblul Casa Noua Residence la telefon 0766.091.338– Florin Velea – Manager de proiect.