Bazilescu Residence- VANDUT


Print Friendly, PDF & Email

 

Bazilescu Residence- Apartamente noi

Bazilescu Residence se află în apropiere de stația de metrou Bazilescu, în zona de Nord a Bucureștiului. În vecinătatea complexului rezidențial Bazilescu Residence se află mari centre comerciale, Carrefour Chitila, Colloseum Mall si Parcul Bazilescu, dar și școli, gradinițe, terenuri de sport sau unități bancare.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial Bazilescu Residence le dă posibilitatea clienților să-și personalizeze locuințele dupa propriile preferințe, cu singura condiție ca rezervările să se facă din timp.

Toate apartamentele din ansamblul rezidențial Bazilescu Residence se predau la cheie. Acestea sunt branșate la toate utilitățile și sunt dotate cu centrale proprii, calorifere, uși de interior, tâmplărie PVC cu geam termopan, gresie și faianță de import, parchet de calitate superioară, obiecte sanitare în băi etc… De asemenea, locatarii beneficiaza și de locuri de parcare.

Mijloace de transport în comun: metrou Bazilescu, autobuze 112, 331, 460, 697, tramvai 24.

Utilităţile la care sunt branșate aceste proiecte provin de la: Apa Nova București, Distrigaz și Enel, iar apartamentele sunt contorizate individual pentru o cât mai bună eficienţă a costurilor generale pentru fiecare unitate în parte.

Preţurile practicate în cadrul acestor proiecte sunt foarte decente și diferă în funcţie de poziţionarea ansamblului sau etajul ales, astfel puteţi întâlni preţuri care pleacă de la 59.500 euro cu tva 5 % inclus, ceea ce face oferta Bazilescu Residence una foarte interesantă și în același timp extrem de profitabilă pentru cei care se află în cautarea unei locuinţe noi.

 
– finisaje la alegere
– cadre și grinzi de beton
– pereţi  din cărămidă Porotherm
– izolaţie exterioară polistiren 10 cm
– termopan Veka 5 camere
– placă de beton peste ultimul etaj
– contorizare individuală
Utilităti:
– Apanova
– Canalizare
– DistriGaz
– Enel

Date de contact

Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic și imediat consilierii noștri de vânzări vor prelua cererea dumneavoastră cu prioritate, sau puteţi merge direct la biroul pe care Alfamar Grup Imobiliare vi-l pune la dispoziţie, unde veţi fi întâmpinaţi de consilierii noștri mereu amabili și prietenoși, dispuși să vă ofere imediat informaţii exacte despre produsele și promoţiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vânzări puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidenţiale alese de dumneavoastră, precum și a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu mașinile companiei.
          

Află chiar acum mai multe detalii legate de ansamblul Bazilescu Residence la telefon 0766.091.336 – Marius Badea – Manager de proiect.

no images were found