Alunului Residence- VANDUT


Print Friendly, PDF & Email

Ansamblul rezidenţial marca Alunului Residence a trecut de la faza de proiect la realitate,  având finisate deja imobilul Alunului Residence 1 dezvoltat în Zona de Vest a capitalei.

 Alunului  Residence este un proiect imobiliar ce va fi dezvoltat in mai multe faze de constructie. In prezent, primul imobil din cadrul complexului este finalizat, receptia constructiei fiind deja facuta.

Imobilul are structura P+3 etaje, totalizand 16 unitati locative, apartamente cu 2 si 3 camere, atat cu bucatarii inchise, cat si decshise. Pe tot perimetrul exterior al imobilului s-au prevazut spatii de parcare.

Ansamblul rezidenţial  Alunului  Residence se evidenţiază printr-un nivel de calitate ridicat la un preţ sub media apartamentelor de pe piaţă. Apartamente și garsoniere ieftine de vanzare în Prelungirea Ghencea, direct de la dezvoltator doar în  Alunului  Residence. Vă invităm la o vizionare, ocazie cu care vă puteţi convinge că Alunului Residence este cea mai bună alegere pe care o puteţi face atunci când doriţi să achizitionaţi o garsonieră sau un apartament nou de vânzare. Calitatea face diferenţa!

Caracteristici complex | design, funcţionalitate și durabilitate:

  • structură de beton armat, rezistenţă la cutremure de peste 8 grade pe scara Richter
  • faţada placată cu polistiren de 10cm
  • Complexul are certificat de performanţă energetică clasa A
  • tâmplărie exterioară din PVC cu 5 camere
  • holuri generoase de acces pe fiecare scară
  • uși exterioare metalice
  • obiecte sanitare
  • gresie,faianţă
  • centrala termica de apartament Immergas

Dezvoltatorul ofera posibilitatea oricui doreste sa achizitioneze un apartament in cadrul ansamblului sa-si personalizeze interiorul dupa propriul gust cu o singura conditie si anume ca rezervarea apartamentului sa fie facuta din timp.

Alte detalii

Vecinatati: Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin

Mijloace de transport in comun

  • Autobuz 122

Alunului Residence dispune de toate utilitatile inclusiv de canal si apa curenta si isi propune sa satisfaca cele mai exigente cerinte legate de siguranta, calitate, raportul pret/calitate, garantie in utilizare si nu in ultimul rand confort.

Vizitati-ne si veti intelege imediat ca trebuie sa fiti un locatar al acestui compex oferind familiei Dumneavoastra siguranta si stabilitatea atat de mult ravnite.

                Noi va dam oportunitatea sa achizitionati noul la pretul vechiului.

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cerea dvs. cu prioritate, sau puteti merge direct la biroul nostru din Str. Ileana Cosanzeana nr. 25, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu masinile companiei.

Afla chiar acum mai multe detalii sau cate imobile mai sunt disponibile in Alunului Residence  la telefon: 0766.091.339 Adrian Leonte- Manager de proiect

no images were found