Alfamar 85 Residence- Alexandriei- Case noi- Comision 0%


Print Friendly, PDF & Email

             Alfamar 85 Residence- Alexandriei este un complex de vile cochet, ce se diferentiaza prin design, stil minimalist si o calitate deosebita a finisajelor, atat in exterior cat si in interior, materialele de o calitate superioara, solutiile termice inovatoare si alte detalii pe care va invitam sa le descoperiti. Zona in care este amplasat confera compromisul perfect intre aproape de strada si comfortul pe care ti-l poate oferi numai un asfel de proiect imobiliar, ce si-a propus sa aiba ca principale atuuri, proiectarea si executia in construire ireprosabile.

           In zona avem Soseaua Antiaeriana, Soseaua Alexandriei, Calea Rahovei, Calea 13 Septembrie, Hypermarket Cora Alexandriei, Kaufland Alexandriei, Mega Image, scoli, licee, gradinite precum si o multitudine de mijloace de transport in comun. In imediata apropiere a complexului de vile se afla Parcul Centenarului, cel mai mare proiect imobiliar dezvoltat de Primaria sectorului 5, proiect ce cuprinde printre altele un urias centru comercial, Sala Polivalenta, un acvariu, un centru medical, un bazin olimpic, terenuri de sport si multe spatii de promenada si relaxare in aer liber.

            Imobilele au un regim de inaltime P+1E+Pod, cu un numar de 12 unitati locative formate din vile cu 3 camere, 2 dormitoare, 2 bai, un balcon si un pod open space locuibil. La parter este livingul, bucataria si o baie, iar la etaj sunt 2 dormitoare, o baie si o terasa. Avem trei tipuri de vile:

–        cu o curte cu suprafata de 30mp si un loc de parcare la pretul de 125.000 euro

–        cu o curte de 50mp si un loc de parcare la pretul de 135.000 euro

–         cu o curte de 150mp si un loc de parcare la pretul de 155.000 euro.

            Materialele folosite in finisarea apartamentelor sunt alese in urma experientei echipei noastre pentru a oferi clientilor atat o buna comportare in timp si intretinere usoara cat si pentru a realiza spatii cu un design ce va reflecta personalitatea fiecarui client. Astfel veti putea alege intre placari ceramice, parchet, mocheta, vopsele lavabile sau decorative pentru a va amenaja o casa exact pentru gustul dumneavoastra. Se accepta ca modalitate de plata atat cash cat si credite bancare tip Noua Casa sau Credit Imobiliar.
            Proiectul se desfasoara in doua etape de constructie, primul lot are ca termen de finalizare si predare la cheie in septembrie 2022.

            Dacă vrei să te convingi singur de calităţile proiectului,  fă o plimbare până la noi. Calitatea face diferenţa!          

           Află chiar acum mai multe detalii legate de ansamblul Alfamar 85 Residence- Alexandriei  la telefon 0766.375.111 – Flori Prodana – Manager de proiect.