Alfamar 29 Residence- Apartamente noi- Piata Sudului- Vacaresti- Comision 0%


Print Friendly, PDF & Email

ALFAMAR 29 RESIDENCE- PIATA SUDULUI- VACARESTI

Alfamar 29 Residence- Piata Sudului- Vacaresti este amplasat în imediata vecinătate a Parcului Tineretului, Parcului Copilului, Delta Vacaresti, Sun Plaza Mall, Oraselul Copiilor, statia de metrou Piata Sudului, la numai 2-3 minute de mijloacele de transport în comun și mari centre comerciale.
Noul proiect imobiliar Alfamar 29 Residence- Piata Sudului- Vacaresti dispune de garsoniere si apartamente cu 2 si cu 3 camere, intr-o gamă variată de compartimentări interioare și spaţii locative diverse, care vor mulţumi chiar și cele mai exigente pretenţii în materie de spaţiu locativ, apartamente spaţioase și foarte bine compartimentate, în care confortul și buna funcţionalitate sunt cele mai importante cerinţe, exigenţa și atenţia oferită finisajelor interioare dar și grija cu care sunt puse în practică, precum și atenţia oferită amenajării spaţiilor exterioare ale ansamblului. O constructie cu o calitate a executiei foarte buna si o arhitectura moderna frumoasa, simpla, aleasa cu bun gust, structurat pe S+D+P+M+10E, cuprinzand 148 unitati locative pentru care sunt amenajate 184 de locuri de parcare.
Imobilul este construit pe cadre și grinzi din beton arma, diafragme si plansee monolitet, iar închiderile pereţilor precum și compartimentarea interioară a apartamentelor se execută cu cărămidă Porotherm de cea mai bună calitate peste care se montează întreg sistemul termoizolant din polistiren de 10 cm și tencuiala decorativă. Fiecare apartament dispune de: incalzire cu centrala proprie, usa metalica exterioara, geamuri termopan, sistem de detectare a gazelor, tencuiala lavabila alba, gresie si faianta, obiecte sanitare, parchet laminat, canalizare. Utilităţile la care este branșat acest proiect provin de la: Apa Nova București, Distrigaz și Enel, iar apartamentele sunt contorizate individual pentru o cât mai bună eficienţă a costurilor generale pentru fiecare unitate în parte. Pe cele doua nivele de la subsol si demisol sunt amenajate parcari. Pretul unui loc de parcare este de 12.000 euro. Finisajele apartamentelor sunt la alegerea cumparatorului si incluse in pretul apartamentului. Termenul de finalizare este decembrie 2016.
Pretul apartamentelor variaza in functie de suprafata utila a fiecaruia, pretl pe metrul patrat util pornind de la 1.250 euro+TVA in conditiile legii.
Preturi fara TVA:
GARSONIERE:
– 34mp= 42.500 euro
-41.60mp= 52.000 euro
– 45.20mp= 56.500 euro
– 44.70mp= 55.875 euro
APARTAMENTE CU 2 CAMERE:
– 58,80 mp= 73.500 euro
– 56,70 mp= 70.875 euro
– 59,50 mp= 74.375 euro
– 59,90 mp= 74.875 euro
– 62,40 mp= 78.000 euro
– 65,30 mp= 81.625 euro
– 77,40 mp= 96.750 euro
APARTAMENTE CU 3 CAMERE:
– 74,50 mp= 93.125 euro
– 82,80mp= 103.500 euro
Modalitati de plata acceptate:
– Plata cash : avans de 2.000 euro pentru rezervarea apartamentului dorit (conditie obligatorie pentrualegerea finisajelor), 15 % din pretul total (avansul dat la rezervare este inclus) la semnarea antecontractului la notariat, urmand ca diferenta sa se achite la semnarea contractului de vanzare-cumparare. Pentru plata cash se ofera o reducere de 50 euro/mp (cu conditia ca plata integrala a apartamentului sa se efectueze in maxim 30 de zile de la data semnarii rezervarii).
– Plata cu credit ipotecar sau credit Prima Casa: avans de 2.000 euro pentru rezervarea apartamentului dorit, la semnarea antecontractului se plateste restul de avans necesar obtinerii creditului bancar (la acest moment se pot alege si finisajele), iar la semnarea contractului de vanzare-cumparare, banca vireaza partea de pret ce provine din credit.

[table “54” not found /]

Caracteristici imobil:
• Imobilul are certificat de performanţă energetică clasa A
• Structură de beton armat monolit, rezistenţă la cutremure de peste 8 grade pe scara Richter
• Tâmplărie pentacamerala Veka- Germania cu feronerie Roto- Germania, prevazuta cu geamuri tip tripan Saint Gobain low-e
• 2 lifturi moderne hidraulice ultrasilentioase de ultima generatie
• Pardoseli parti comune placate cu granit si gresie portelanata Spania
• Parcari subterane
• Uși exterioare metalice antiefractie cu inchidere in 5 puncte
• Usi interioare Classen- Polonia
• Izolatie fonica si termica
• Obiecte sanitare: cada din acril, lavoar din ceramica complet echipate cu baterii si vas de toalete din ceramica portelanata de culoare alba
• Radiator port-prosop din otel – Italia
• Oglinda de baie
• Gresie si faianţă portelanata de calitate superioara, 30 de modele
• Parchet 12 mm Germania, 30 de modele
• Centrală termică Immergas Italia- 24 kw pentru fiecare apartament
• Sistem de incalzire cu radiatoare din otel
• Sistem de detectare si alarmare gaze in bucatarie
• Contorizare individuala a consumului de apa, electricitate si gaz
• Fara cheltuieli ascunse
• Fara taxa de mentenanta
Date de contact
Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic și imediat consilierii noștri de vânzări vor prelua cererea dumneavoastră cu prioritate, sau puteţi merge direct la biroul pe care Alfamar Grup Imobiliare vi-l pune la dispoziţie, unde veţi fi întâmpinaţi de consilierii noștri mereu amabili și prietenoși, dispuși să vă ofere imediat informaţii exacte despre produsele și promoţiile noastre.
In cadrul acestor birouri de vânzări puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidenţiale alese de dumneavoastră, precum și a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu mașinile companiei.

Află chiar acum mai multe detalii legate de ansamblul Alfamar 29 Residence- Piata Sudului- Vacaresti la telefon 0766.091.336– Marius Badea – Manager de proiect.