Alfamar 13 Residence- Libertatii- Apartamente noi- Comision 0%


Print Friendly, PDF & Email

ALFAMAR 13  RESIDENCE- LIBERTATII

Alfamar 13 Residence- Libertatii este un proiect imobiliar de succes și lansează o locaţie nouă, în imediata vecinătate a Hotelului JW Marriott, Palatul Parlamentului, Parcul Izvor, Parcul Carol, Parcul Unirii, Catedrala Mantuirii Neamului, Arenele BNR, Piata Cotroceni, Opera Romana, Universitatea Nationala de Aparare “Carol I”, Academia Tehnica Militara, scoli, gradinite, la numai 2-3 minute de mijloacele de transport în comun: metrou (staţiile Piaţa Unirii şi Izvor), RATB (1, 8, 11, 23, 25, 32, 47, 117, 136, 173) și mari magazine comerciale.
Noul proiect imobiliar Alfamar 13 Residence- Libertatii are un regim de inaltime 2S+P+6E+Penthouse si dispune de apartamente cu 2, 3, 4 camere si un penthouse, intr-o gamă variată de compartimentări interioare și spaţii locative diverse, care vor mulţumi chiar și cele mai exigente pretenţii în materie de spaţiu locativ, apartamente spaţioase și foarte bine compartimentate, în care confortul și buna funcţionalitate sunt cele mai importante cerinţe, exigenţa și atenţia oferită finisajelor interioare dar și grija cu care sunt puse în practică, precum și atenţia oferită amenajării spaţiilor exterioare ale ansamblului. Alfamar 13 Residence- Libertatii imbina cele mai moderne tehnologii si practici de constructie, oferind viitorilor sai locatari conditii excelente si un nivel sporit de confort, proiectul fiind elaborat de specialisti cu o vasta experienta si realizari de exceptii in domeniul constructiilor.
Fundatia cladirii este alcatuita din radiere si talpi continue de beton armat. Peretii subsolului sunt din beton armat de 40 cm. Peretii si planseele de peste subsol realizeaza o cutie rigida de beton armat care asigura o legatura generala la baza cladirii si o transmitere foarte buna a incarcarilor verticale si din seism. Subsolurile se izoleaza in sistem cuva, pentru a impiedica posibilele infiltratii de apa din teren.

Structura de rezistenta este rigida cu pereti structurali din beton armat. Datorita acestei rigiditati deformatiile orizontale din timpul unui seism sunt reduse, ceea ce asigura confort si siguranta structurala si o protectie corespunzatoare a finisajelor, atat interioare cat si exterioare.

Subsolul este impermeabil, avand destinatie tehnica incluzand spatii de parcare si spatii tehnice pentru a asigura necesitatile locatarilor cladirii: centrala termica pentru incalzirea spatiilor comune, statie de hidrofor pentru a asigura presiunea si debitul necesar, punct de transformare pentru energia electrica, contoarele pentru utilitati (gaze, apa, energie electrica), camere de depozitare.                                                                                                                            Receptia cladirii, precum si scara interioara a cladirii sunt placate cu marmura. La receptie va fi instalat punctul de control acces si paza al cladirii.Securitatea cladirii este asigurata de un sistem de televiziune cu circuit inchis. Accesul in parcarea subterana a cladirii se va face printr-un sistem cu bariera si control electronic prin telecomenzi pentru fiecare locatar.

Hidroizolarea teraselor va fi asigurata prin realizarea pardoselelor teraselor din travertin.

Fatadele vor fi placate partial cu travertin, realizata cu montaj uscat in vederea asigurarii conditiilor optime de izolare termica si formei estetice de prezentare. Fatadele exterioare vor fi izolate cu polistiren expandat. Compartimentarile interioare sunt realizate din zidarie de caramida de 25 cm pentru peretii dintre apartamente si casa scarii/holul de nivel. Peretii interiori de compartimentare sunt realizati din caramida de 12 cm.

Usa de intrare in apartamente este prevazuta cu sistem antiefractie, metalica cu acoperire de lemn exotic, rezistenta la foc si cu inchideri multiple, iar usile de interior sunt din lemn de calitate cu un coeficient ridicat de izolare fonica.

Finisajele interioare vor fi realizate cu gresie, faianta, marmura, parchet exotic sau piatra naturala, cu obiecte sanitare si armaturi sanitare ce provin din import, moderne si de calitate superioara.

Peretii bailor vor fi placati cu marmura, iar in camere peretii vor fi zugraviti cu vopsea lavabila. Balustrada teraselor va fi realizata din aluminiu cu geam.

Centralele termice dotate cu boiler montate in fiecare apartament asigura un grad sporit de confort pentru locuitorii cladirii. Distribuirea agentului termic in interiorul apartamentelor se va realiza prin conducte de cupru agrementate pentru instalatii termice.

Termene finalizare:
– termen finalizare construcţie noiembrie 2015
– termen finalizare acte noiembrie2015
• Complexul are certificat de performanţă energetică clasa A
• Structură de beton armat monolit, rezistenţă la cutremure de peste 8 grade pe scara Richter
• Tâmplărie exterioară din PVC cu vitrari termorezistente si profile tricamerale cu rupere de punte termica
• Lift modern hidraulic de ultima generatie, cu acces direct din parcarea subterana, iar la etajul 5 se intra cu liftul direct in unul dintre apartamente
• Uși exterioare metalice antiefractie
• Usi interioare celulare
• Izolatie fonica si termica
• Obiecte sanitare: cada din acril, lavoar din ceramica complet echipate cu baterii si vas de toalete din ceramica portelanata de culoare alba
• Radiator port-prosop din otel
• Oglinda de baie
• Gresie si faianţă ceramica de calitate superioara
• Centrală termică de apartament
• Sistem de incalzire cu radiatoare din otel
• Sistem de detectare si alarmare gaze in bucatarie
• Aparate multisplit de aer conditionat in fiecare apartament
• Ventilatie mecanica in bai cu ventilatoare centrifugale
• Contorizare individuala a consumului de apa, electricitate si gaz
• Fara cheltuieli ascunse
• Fara taxa de mentenanta

Alfamar 13 Residence- Libertatii- 0766.091.339- Ionica Gheti- Manager de proiect

Nr. Ap.Tip ap.Sup. UtilaTerasaSup. totalaPret la cheiePret stare actualaStatus
Ap. 1/ Etaj 12 camere55,28 mp11,06 mp66,34 mp94.000 euro87.000 euroLiber
Ap. 2/ Etaj 13 camere114,75 mp0114,75 mp148.000 euro132.000 euroLiber
Ap. 3/ Etaj 12 camere53,51 mp14,28 mp67,79 mp mp94.000 euro87.000euroLiber
Ap. 5/ Etaj 22 camere55,75 mp11,05 mp66,81 mp94.000 euro87.000 euroLiber
Ap. 9/ Etaj 32 camere55,75 mp11,06 mp65,81 mp94.000 euro87.000 euroLiber
Ap. 17/ Etaj 64 camere105,05 mp40,50 mp145,55 mp186.000 euro168.000 euroLiber
Ap. 19/ Etaj 7+8Penthouse216,85 mp124,70 mp341,55 mp550.000 euro370.000 euroLiber
0766.091.339- Ionica Gheti- Manager de proiect

Date de contact
Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic și imediat consilierii noștri de vânzări vor prelua cererea dumneavoastră cu prioritate, sau puteţi merge direct la biroul pe care Alfamar Grup Imobiliare vi-l pune la dispoziţie, unde veţi fi întâmpinaţi de consilierii noștri mereu amabili și prietenoși, dispuși să vă ofere imediat informaţii exacte despre produsele și promoţiile noastre.
In cadrul acestor birouri de vânzări puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidenţiale alese de dumneavoastră, precum și a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu mașinile companiei.

Află chiar acum mai multe detalii legate de ansamblul Alfamar 13 Residence- Libertatii la telefon 0766.091.339 – Ionica Gheti – Manager de proiect.