Alfa House 3 Residence- Vile noi- Bragadiru- Rostar- Comision 0%


Print Friendly, PDF & Email

ALFA HOUSE 3 RESIDENCE

Alfa House Residence continuă seria proiectelor imobiliare de succes și lansează alta locaţie noua, respectiv Alfa House Residence 3 amplasat în aceeași zonă ca și proiectele precedente și anume în imediata vecinătate a capitalei, Cartierului Rahova, Cora Alexandriei, la numai 5-6 minute de mijloacele de transport în comun și mari magazine comerciale.
Noul proiect imobiliare Alfa House 3 Residence dispune de o gamă variată de compartimentări interioare și spaţii locative diverse, care vor mulţumi chiar și cele mai exigente pretenţii în materie de spaţiu locativ, apartamente spaţioase și foarte bine compartimentate, în care confortul și buna funcţionalitate sunt cele mai importante cerinţe, exigenţa și atenţia oferită finisajelor interioare dar și grija cu care sunt puse în practică, precum și atenţia oferită amenajării spaţiilor exterioare ale ansamblului.
Ansamblul este format din 6 vile P+1E, 4 dintre ele fiind lipite, fiecare avand curte proprie. Imobilulul se vinde complet finisat cu gresie, faianta, parchet laminat, geamuri termopan cu tamplarie pvc obiecte sanitare in baie, centrala proprie, calorifere, usi interior si usa metalica. Imobilul este bransat la gaze, curent si apa , contorizarile sunt individuale pentru fiecare locatie in parte, cu acces catre centrele comerciale din zona -Penny, Mega Image, Lidl, Cora .

Sunt doua tipuri diferite de suprafete si compartimentari:

CASE TIP A: au o suprafata construita de 132 mp., curte 109 mp. compuse din: Parter : Camera de zi, Bucatarie, Grup Sanitar, 2 Terase; Etaj : 3 Dormitoare, 2 Bai, 2 Balcoane,
Pret : 70.000 Euro;

CASE TIP B:  au o suprafata construita de 126 mp. si curte 69 mp., compuse din: Parter: Camera de zi, Bucatarie, Grup Sanitar, 2 Terase; Etaj : 3 Dormitoare, 2 Bai, 2 Balcoane,
Pret : 68.000 Euro;

Caracteristici:
• constructie pe cadre și grinzi din beton armat
• închiderile pereţilor precum și compartimentarea interioară a apartamentelor se execută cu cărămidă Porotherm
• sistemul termoizolant din polistiren de 10 cm
• tencuiala decorativă
• tâmplăria pvc Veka
• gresie și faianţă
• echipamente sanitare moderne
• usa metalica la intrare
• centrala termica
• contorizare individuala la apa, curent, gaze
• termen de finalizare constructie: Aprilie- Mai 2015
• termen de finalizare acte: Aprilie- Mai 2015
Utilităţile la care sunt branșate aceste proiecte provin de la: Distrigaz și Enel, iar apartamentele sunt contorizate individual pentru o cât mai bună eficienţă a costurilor generale pentru fiecare unitate în parte.
Preţurile practicate în cadrul acestui proiect sunt foarte decente și diferă în funcţie de poziţionarea ansamblului si de suprafata, tva 5 % inclus, ceea ce face oferta Alfa House 3 Residence una foarte interesantă și în același timp extrem de profitabilă pentru cei care se află în cautarea unei locuinţe noi.
Date de contact
Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic și imediat consilierii noștri de vânzări vor prelua cererea dumneavoastră cu prioritate, sau puteţi merge direct la biroul pe care Alfamar Grup Imobiliare vi-l pune la dispoziţie, unde veţi fi întâmpinaţi de consilierii noștri mereu amabili și prietenoși, dispuși să vă ofere imediat informaţii exacte despre produsele și promoţiile noastre.
In cadrul acestor birouri de vânzări puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidenţiale alese de dumneavoastră, precum și a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu mașinile companiei.
Află chiar acum mai multe detalii legate de ansamblul Alfa House 3 Residence la telefon 0766.091.335 – Janina Pește – Manager de proiect.