Adria Residence Apartamente noi Drumul Taberei- VANDUT


Print Friendly, PDF & Email

ADRIA RESIDENCE

Adria Residence este un ansamblu imobiliar compus din 3 blocuri cu regim de înălţime parter+ 3 etaje și care vor genera un numar total de 48 unităţi locative ce vor dispune de o serie de facilităţi în cadrul ansamblului, locuri de parcare, spaţii comerciale, gradiniţă, școală, locuri de joacă pentru copii și transport în comun.
Ansamblul rezidenţial marca ADRIA RESIDENCE a trecut de la faza de proiect la realitate, având finisate deja 2 imobile in aceasta zona.
Ca organizare a imobilului, întâlnim un numar de 16 unităţi locative, 4 per nivel, apartamente cu 2 camere si cu 3 camere.
Ansamblul rezidenţial Adria RESIDENCE se evidenţiază printr-un nivel de calitate ridicat la un preţ sub media apartamentelor de pe piaţă. Apartamente și garsoniere ieftine de vanzare în Prelungirea Ghencea, direct de la dezvoltator doar în ADRIA RESIDENCE. Vă invităm la o vizionare, ocazie cu care vă puteţi convinge că ADRIA RESIDENCE este cea mai bună alegere pe care o puteţi face atunci când doriţi să achizitionaţi o garsonieră sau un apartament nou de vânzare. Calitatea face diferenţa!
Caracteristici complex | design, funcţionalitate și durabilitate:
• structură de beton armat, rezistenţă la cutremure de peste 8 grade pe scara Richter
• faţada placată cu polistiren de 10cm
• Complexul are certificat de performanţă energetică clasa A
• tâmplărie exterioară din PVC QFort cu 5 camere
• uși exterioare metalice
• obiecte sanitare
• gresie,faianţă
• centrală termică de apartament
ADRIA RESIDENCE dispune de toate utilităţile inclusiv de canal și apă curentă și își propune să satisfacă cele mai exigente cerinţe legate de siguranţă, calitate, raportul preţ/calitate, garanţie în utilizare și nu în ultimul rând- confort.
Dezvoltatorul oferă posibilitatea oricui dorește să achiziţioneze un apartament în cadrul ansamblului să-și personalizeze interiorul după propriul gust cu o singură condiţie și anume ca rezervarea apartamentului să fie făcută din timp.
Alte detalii
Vecinătăţi: Cartierul Ghencea, Cartierul Drumul Taberei, Hypermarket Auchan Drumul Taberei, Billa, Kaufland, Home Design Mall, Prelungirea Ghencea.
Mijloace de transport în comun.
Vizitaţi-ne și veţi înţelege imediat că trebuie să fiţi un locatar al acestui complex, oferind familiei dumneavoastră siguranţa și stabilitatea atât de mult râvnite.
Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic și imediat consilierii noștri de vânzări vor prelua cerea dumneavoastră cu prioritate, sau puteţi merge direct la biroul pus la dispoziţie de Alfamar Grup Imobiliare, unde veţi fi intampinaţi de consilieri mereu amabili și prietenosi dispuși sa va ofere imediat informaţii exacte despre produsele și promoţiile noastre.
In cadrul acestor birouri de vânzări puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dumneavoastră, precum și a altor oferte imobiliare, având transportul asigurat cu mașinile companiei.
Află chiar acum mai multe detalii sau câte apartamente mai sunt disponibile în Adria Residence la telefon: 0766.091.339 -Adrian Leonte- Manager de proiect.