Moon House Residence- Apartamente noi- Berceni- Comision 0%


Print Friendly, PDF & Email

MOON HOUSE RESIDENCE

Moon House Residence este special gandit pentru omul activ, un ansamblu rezidential deosebit, situat intr-o zona rezidentiala foarte linistita, cu infrastructura completa, drumuri asfaltate, iluminat public si mijloace de transport. Este construit pe un sistem de fundatii continue din beton armat pe doua directii. Elementele verticale sunt constituite din lamele si stalpi din beton armat. Elementele orizontale si planseele sunt formate din placi si grinzi din beton armat. Imobilul va avea un regim de inaltime de P+2E. Inchiderile si compartimentarile interioare sunt din caramida cu goluri verticale iar termoizolatia exterioara va fi realizata din polistiren de 10cm.
Apartamentele vor fi predate complet finisate: gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, usi interior. Imobilul este alcatuit din apartamente cu 2 camere cu suprafete de 55mp Utili. Termenul de predare: August 2015.

Moon House Residence dispune de o pozitionare excelenta, fiind situat in imediata apropiere de mijloace de transport, scoli, gradinite, liceu, piata, supermarket mega Image, hypermarket Lidl, Carrefour si Selgros. Este un imobil in care s-a tinut cont in primul rand de confortul si intimitatea unei locuinte, avand un numar de 4 de unitati locative, dispuse cate 2 pe palier, ce au o compartimentare excelenta, gandita special pentru a satisface nevoile rezidentilor sai. La parterul imobilului va fi un spatiu comercial.
Utilităţile la care sunt branșate aceste proiecte provin de la: Apa Nova București, Distrigaz și Enel, iar apartamentele sunt contorizate individual pentru o cât mai bună eficienţă a costurilor generale pentru fiecare unitate în parte.
Pretul apartamentelor este de 47.500 euro si au TVA-ul de 5% inclus.
Moon House Residence este o oferta foarte interesantă și în același timp extrem de profitabilă pentru cei care se află în cautarea unei locuinţe noi. Blocul are ca termen de finalizare luna August 2015.
Date de contact
Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic și imediat consilierii noștri de vânzări vor prelua cererea dumneavoastră cu prioritate, sau puteţi merge direct la biroul pe care Alfamar Grup Imobiliare vi-l pune la dispoziţie, unde veţi fi întâmpinaţi de consilierii noștri mereu amabili și prietenoși, dispuși să vă ofere imediat informaţii exacte despre produsele și promoţiile noastre.
In cadrul acestor birouri de vânzări puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidenţiale alese de dumneavoastră, precum și a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu mașinile companiei.

Află chiar acum mai multe detalii legate de ansamblul Moon House Residence la telefon 0766.091.338– Florin Velea – Manager de proiect.