Corner Residence- Apartamente noi- Berceni- Aparatorii Patriei- Comision 0%


Print Friendly, PDF & Email

CORNER RESIDENCE

Avem pentru tine un nou proiect imobiliar Corner Residence, in zona de sud a capitalei, la intalnirea dintre Soseaua Berceni si Drumul Cretestilor, in imediata vecinatate de mari centre comerciale, scoli si gradinite, RATB, metrou. Acesta dispune de un numar de 38 de unitati locative diverse, formate din 14 garsoniere si 24 apartamente cu 2 camere, excelent compartimentate si atent finisate, insotite de balcoane spatioase. La parterul imobilului se afla 2 spatii comerciale iar in imediata apropiere se va amenaja un loc de joaca pentru copii. S-au amenajat si locuri de parcare pentru cei care cumpara o locuinta in cadrul ansamblului. Imobilul are un regim de inaltime P+4E+5R, este construit pe cadre și grinzi din beton armat, iar închiderile pereţilor  se execută cu cărămidă Porotherm de cea mai bună calitate peste care se montează întreg sistemul termoizolant din polistiren de 10 cm și tencuiala decorativă.
Zona in care este amplasat cofera compromisul perfect intre aproape de strada si linistea pe care ti-o poate oferi numai un asfel de proiect imobiliar, ce si-a propus sa aiba ca principale atuuri , proiectarea si executia in construire ireprosabile fiind proiectate si executate sa reziste unor eventuale cutremure de 8 grade pe scara Richter.
Utilităţile la care sunt branșate aceste proiecte provin de la: Apa Nova București, Distrigaz și Enel, iar apartamentele sunt contorizate individual pentru o cât mai bună eficienţă a costurilor generale pentru fiecare unitate în parte.
Preţurile practicate în cadrul acestui proiect sunt foarte decente, nu depășesc 860 EUR/mp util cu tva 5 % inclus, ceea ce face oferta Corner Residence una foarte interesantă și în același timp extrem de profitabilă pentru cei care se află în cautarea unei locuinţe noi.

– termen finalizare construcţie mai 2015
– termen finalizare acte mai 2015
– cadre și grinzi de beton
– pereţi din cărămidă Porotherm
– izolaţie exterioară polistiren 10 cm
-centrala termica de apartament
– contorizare individuală
– blocul dispune de lift
Utilităti:
– Apanova
– Canalizare
– DistriGaz
– Enel

Date de contact
Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic și imediat consilierii noștri de vânzări vor prelua cererea dumneavoastră cu prioritate, sau puteţi merge direct la biroul pe care Alfamar Grup Imobiliare vi-l pune la dispoziţie, unde veţi fi întâmpinaţi de consilierii noștri mereu amabili și prietenoși, dispuși să vă ofere imediat informaţii exacte despre produsele și promoţiile noastre.
In cadrul acestor birouri de vânzări puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidenţiale alese de dumneavoastră, precum și a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu mașinile companiei.
Află chiar acum mai multe detalii legate de ansamblul Corner Residence la telefon 0766.091.344– Mariana Velea – Manager de proiect.